Magneten, hoe werken ze?

De werking

Het bloed neemt de energie op die een magneet uitstraalt. Vervolgens komt die energie in onze bloedbaan en geeft alle bloedlichaampjes weer een ‘energy-boost’. De rode bloedcellen komen weer volledig tot leven en stromen in de bloedbaan. Door hun nieuwe energie zijn ze weer in staat zuurstof op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Dit vitale bloed komt vervolgens in alle cellen en zetten het lichaam aan tot herstel van het zelf genezende vermogen. Het immuunsysteem wordt gestimuleerd, waardoor de cellen zich beter verjongen en pijnverlichting wordt ervaren.

U zult merken dat u meer energie krijgt, doordat de energiebalans op en top in orde komt. Ook ’s avonds zult u zich nog fit en vol energie voelen. U zult geen last van dode vingers meer hebben en het lichaam weer meer beginnen te leven. Door deze stimulans krijgt u weer zin om te ondernemen, verdwijnt het neerslachtige gevoel en vervagen de slaapproblemen.